Eyelash Extension

Pris Kr. 995,-

Genopfyldning.

Pris Fra Kr. 275,-

Vi går alle og drømmer om at få lange, flotte og tætte øjenvipper. Vi køber mascara, som kan give os det perfekte resultat vi ønsker. Skal man have rigtige dådyrøjne kan man også købe sig fattig i kunstige vipper, som holder max. 2 dage.

Men NU er det muligt at opnå disse Bambiøjne UDEN mascara og UDEN kunstige vipper som ikke holder ret længe.

  • Er ikke som almindelige kunstige vipper.

  • Holder i flere måneder.

  • Bliver ikke limet på huden, som andre kunstige vipper.

  • Limes på (en af gangen) på de eksisterende hår.

  • Bliver siddende, indtil den naturlige øjenvippe falder af.

  • Er ikke ÆGTE menneske vipperhår men 100% KUNSTIGT hår.

  • Ødelægger ikke det ægte vippehår

  • Ser 100% naturligt ud

Eyelash Extension

Er kunstige vipper, som bliver limet enkeltvis på, 1 vippe ad gangen. Dvs. man lægger 1 kunstigt vippehår ovenpå 1 ægte vippehår. Der bliver limet mellem 30-50 kunstige vippehår på pr. øje. Det tager ca. 2 timer at lave.

I modsætning til andre kunstige vipper (som kun holder et par dage) bliver Eyelash Extension påsat 2 mm opad vippen og ikke på huden. Limen, som bliver brugt er meget tynd og har samme farve som vippehåret. Man kan slet ikke se, at det er kunstige vipper, som er påsat.

Eyelash Extensions kan holde flere måneder. Ægte vippehår lever mellem 2 og 5 måneder. Når et nyt vippehår fødes, afstødes et gammelt vippehår. Derfor skal man ind til en genopfyldning efter 3 uger for, at få påsat Extensions på de nye vipper.

Det er ikke sådan, at man har ”huller” inden genopfyldningen bliver foretaget. Der lægges ikke mærke til, at der ”mangler” vippehår, fordi det er spredt på hele øjet.

Vil man gerne bruge mascara, kan dette også lade sig gøre. Dog skal man så påregne, at man skal ind til genopfyldning hver 2 uge. Dette er fordi, hvis man bruger mascara ”gnubber” man på øjenvipperne, for at få renset mascaraen af. Dette bevirker, at man får opløst limen, så nogle af de kunstige vipper falder af.

Sol, sommer og saltvand er heller ingen hindring. Nu skal vi ikke tænke på, om mascaraen hænger ned af kinderne. Nu kan vi ALTID se naturlige smukke ud 24 timer i døgnet.

 viper

vipperforefter

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.